Fotoserie

Hulst 2022

Tijdens onze vakantie in september waren wij regelmatig in Hulst geweest. Hier ben ik opgegroeid, woon mijn beste vriendin die toevallig ook ging trouwen en voelt het nog steeds een beetje als thuiskomen. Voor mij was dit de eerste keer dat ik hier ging fotograferen, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Daarom heb ik ook belsoten om dit een fotoserie te maken van dit kleine stadje en wanneer ik de volgende keer weer in Hulst komt. Dan zal ik er een reisblog van maken, met daarin waarom je Hulst echt een keer bezocht moet hebben.

Tussen de twee bomen die je aan de overkant van het water ziet, was ik vroeger als kind vaak met mijn moeder aan het vissen. Mijn vader had niets met vissen, maar kwam altijd even in de middag kijken of ik iets gevangen had. Met trots liet ik dan de vissen zien en liet ze daarna weer vrij in het water. Tegenwoordig vis ik niet meer, omdat ik het echt zielig voor de vissen vind.

Boekhandel Remortel en de sigarenboer mocht voor mij niet ontbreken en was blij dat dit nog bestond. Hier kwam ik iedere zaterdag tijdens het boodschappen doen met mijn vader. Hierdoor werd ik gestimuleerd om te lezen, want iedere maand mocht ik een boek uitzoeken die ik graag wilde hebben. De sigarenboer vind ik ook nog wel iets bijzonders hebben, want deze zien we steeds minder in de huidige tijd.

Voor mij was het 5 jaar geleden dat ik voor het laatst in Hulst geweest was. Iets wat voor mij niet gebruikelijk is, aangezien mijn beste vriendin hier nog altijd woont. Hierdoor was ik wel heel erg benieuwd wat er veranderd was en of de winkels die ik van vroeger kende nog bestond. Het was wel voor het eerst dat ik hier ging fotograferen en dat was een bijzondere ervaring. Een plek met herinneringen, maar nog steeds als thuiskomen aanvoelt.

Tot de volgende blog,

Quirina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *