Wie is Quirina

Hey Hoi! Ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel in Emmen. Sinds 2021 de diagnose fibromyalgie gekregen, al wist ik toen nog niet helemaal wat dat inhield. Alleen daar krijg ik nu wel een beetje een beeld bij, maar dat betekent niet dat mijn leven ophoudt.

Naast mijn passie voor fotografie mag ik ook graag schrijven over alles en nog wat, maar wel van persoonlijke aard is. Vandaar dat ik deze persoonlijke blog ben begonnen en ben ik vanplan om in de toekomst graag columns te gaan schrijven.

Ongewenst kinderloos, een burn-out en als kind geen fijne jeugd meegemaakt. Dat heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben, maar toen speelde fibromyalgie nog niet in mijn leven. Nu ben ik bezig om met deze chronische ziekte te leren leven en zie dit maar als een uitdaging. Want ook dit hoort tegenwoordig bij mij, maar dat betekent niet dat ik geen leuk leven kan hebben.

Het is alleen een zoektocht hoe ik mijn passie voor landschapsfotografie kan blijven doen en hoe ik mijn leven vormgeeft op een manier die bij mij past. Daarom ben ik met deze blog begonnen, zodat ik een bezigheid heb die ik thuis kan doen en ook nog is leuk vindt! Twee vliegen in één klap, nu nog eventjes uitvinden hoe ik deze blog ga indelen. Hier heb ik natuurlijk over nagedacht, want ik wil het niet alleen maar over fibromyalgie gaan hebben.