Kijkje in mijn leven

September 2022

Vorige maand was er geen kijkje in mijn leven geweest, omdat ik weinig beleefd had en geen foto’s van het dagelijks leven heb gemaakt. Daardoor heb ik besloten om het een keer te overslaan en hopelijk dat ik in het vervolg wat meer kiekjes van het leven maak. Zo rustig als het in augustus was, was de maand september wel een ander verhaal. Hoe ik dit allemaal beleefd heb, dat zal ik je vertellen in deze blog.

Marcel had de eerste twee weken van september vakantie, die we zijn begonnen met een lunch bij een ambachtelijke bakker in Emmen. Hier heb ik een broodje gezond genomen, wat mij heerlijk gesmaakt heeft.

Op maandag 5 september zijn we op vakantie gegaan bij de kleine vogel in Kuitaart. Dit kwam eigenlijk zo uit, doordat mijn beste vriendin Audry van mij daar gingen trouwen. Zo kon ik ook tijdens de bruiloft rusten, mocht dat nodig zijn. Toen wij daar aankwamen hebben we eerst onze spullen neergezet en zijn we meteen een patatje stoverij bij Tommy’s lunchroom in Kloosterzande wezen eten. Dat was wel een beetje een tegenvaller en had ik beter ergens in Hulst kunnen eten.

In de avond zijn we bij Audry geweest en heb ik haar nieuwe huis eindelijk gezien. Die echt prachtig is geworden en hebben we een gezellige avond bij hun beleefd. Niet alleen wij hebben ons vermaakt, maar ook één van haar katten vermaakt zich prima op mijn nieuwe cameratas. Niet alleen geschrikt voor mijn fotografie spullen, maar ook goed te gebruiken als een kattenmand.

Tijdens de vakantie zijn we een dagje naar Brugge geweest, waar wij een superleuke dag hebben beleefd. Vonden we Doel een bijzondere ervaring en hebben we bijzonder veel geluk gehad met het weer. Hoe wij de vakantie een beetje beleefd hebben, dat kan je zien via de bovenstaande video die ik op YouTube gezet heb.

Op vrijdag 9 september was de bruiloft van Audry, waar ze ook een foto booth hadden neergezet en wij deze bovenstaande foto hebben gemaakt. Ze was echt een prachtige bruid en het feest was echt fantastisch! Lekker eten en in de avond was er professionele dansers aanwezig die met vuur hebben gedanst. Een zanger die sfeer wist te maken en een DJ die leuke muziek gedraaid heeft.

De zomerstop van de fotoclub was al voorbij toen wij op vakantie waren, maar op 21 september was ik weer van de partij. Dit keer hadden we bloemen fotograferen bij Pluktuin Klazienaveen op het programma staan, waar ik echt met een mooie serie thuis ben gekomen.

Deze foto’s en van dingen van de vakantie zal ik nog gaan delen op mijn website. Alleen is mijn schoonvader op 23 september plotseling overleden, waardoor ik aan veel dingen nog niet toegekomen ben. In oktober gaan we echt beginnen met verbouwen, waar wij wel heel erg veel zin in hebben. Natuurlijk zal ik proberen om alles gaan delen op mijn blog en via de social media kanalen.

Tot de volgende keer,

Quirina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *