Recepten

Surimisalade

Zelf maak ik regelmatig een eigengemaakt surimisalade. Het is lekker is op brood, broodjes, toast of je kan het serveren bij de barbecue. Een simpel recept wat snel klaar is en daar hou ik van.

Ingrediënten:

  • 250 gram surimisticks
  • 2 eetlepels mascarpone
  • 3 eetlepels mayonaise (Ik gebruik altijd Calve)
  • 2 lente ui
  • 1 theelepel fijne mosterd
  • Bieslook
  • Paprikapoeder
  • Knoflookpoeder

Bereidingswijze:

  • Snij de surimi in blokjes, doe deze in een kom.
  • Snij het lente-ui zo fijn mogelijk
  • Voeg deze toe bij de surimi
  • Voeg de 3 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels mascarpone en de theelepel fijne mosterd aan toe
  • Voeg de bieslook, paprikapoeder en de knoflook naar eigen smaak aan toe

Voilà en de surimisalade is klaar! Nu heb ik vaak last van mijn handen, maar zelf ben ik hier zo’n 15 minuten mee bezig.

Bon appétit!

Quirina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.